Is tennis een moeilijke sport? Dat is het eerste wat veel mensen vragen. Het antwoord? Nee, helemaal niet. Het is juist een heel leuke en simpele sport. Maar het kan wel even duren, voordat je het spelen van tennis onder de knie hebt. Daarmee wil onze trainer graag helpen.

Wessel Idzerda

Het leuke van tennis is dat je steeds beter kunt worden. Wessel Idzerga kan jou helpen bij deze ontwikkeling. Hij helpt met het aanleren van de basistechnieken en brengt jou daarna steeds een stapje verder om een betere tennisser te worden. Wessel traint niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Leden van IJTC kunnen tennislessen volgen bij Wessel. Trainen is op alle werkdagen mogelijk. Samen met IJ.T.C. streven wij naar een een gepaste groep. Het tarief wordt gedeeld door het aantal trainende personen. De actuele tarieven staan vermeld op het inschrijfformulier.

Indien u in een kleinere groep wilt trainen, zelf wilt kiezen met wie u lest, slechts een aantal lessen wilt of privé wenst te trainen, dan is dat ook mogelijk. Neem daarvoor persoonlijk contact op met Wessel.

Nieuw is de inlooptraining. Eens per twee weken geeft Wessel 1 uur training voor € 5,- per persoon. De groep bestaat uit maximaal zes tennissers en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Houd de website in de gaten voor de juiste data.

Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact op:

Tel.: 06 12083533                                                                                                
E-mail: info@tennisschoolwesselidzerda.nl