Is tennis een moeilijke sport? Dat is het eerste wat veel mensen vragen. Het antwoord? Nee, helemaal niet. Het is juist een heel leuke en simpele sport. Maar het kan wel even duren, voordat je het spelen van tennis onder de knie hebt. Daarmee wil onze trainingsschool graag helpen.

Breakpoint

Het leuke van tennis is dat je steeds beter kunt worden. Bij IJTC helpt Tennisschool Breekpoint jou bij deze ontwikkeling. Trainer Nick de Zwart (1992) helpt met het aanleren van de basistechnieken en brengt jou daarna steeds een stapje verder om een betere tennisser te worden. Breakpoint traint niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Leden van IJTC kunnen tennislessen volgen bij Breakpoint. Wij willen gepaste groepen, zodat je traint met tennissers met hetzelfde niveau. Het tarief wordt gedeeld door het aantal trainende personen. De actuele tarieven staan vermeld op het inschrijfformulier.

Als u in een kleinere groep wilt trainen, zelf wilt kiezen met wie u lest, slechts een aantal lessen wilt of privé wenst te trainen, dan is dat ook mogelijk. Neem daarvoor persoonlijk contact op met Breakpoint.

Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact op:

Schrijf je nu online in op https://www.breakpoint.nl/

Of kijk op de website voor meer informatie.

Klik hieronder voor het tarief overzicht.

#Tarieven IJTC winter 2019- 2020(bijlage)